New York Fashion Week: Day Four.

parttheepartwopartone
(Photos by Candice Lake.)

“Nouveau Grunge” Shirt: ZARA (Similar here & here) / Midi Skirt: Topshop / Red heels: Schutz / Sunglasses: Miu Miu / Purse: Celine luggage / Watch: Marc by Marc Jacobs / Bracelets: Hermes & Urban Outfitters

It’s been almost a month since New York Fashion Week, and here I am, posting about my fourth look. Hah, woops.
Good thing I have the memory of a elephant, I can still tell you all about this gorgeous, scorching hot day in Manhattan. This was essentially my last day in NY, so I planned it to be nothing short of memorable. I started my day off with a business lunch at Le Pain, and then straight from there I headed to the Custo Barcelona show at the Lincoln Centre. As usual, we saw lots of vibrant colours and prints, but more uncommonly, sheer fabrics were dominant in their SS14 collection. After the show, as I was walking out, Candice Lake stopped me and asked me if I wanted to be interviewed by Tresseme for their NYFW hair videos. Hell ya I do! It was an absolute pleasure to meet Candice, and you can check out the video here. My next stop was the Empire Hotel (Chuck Bass reference, yes, I know, I was freaking out too) for the RewardStyle party, where I got to meet a few of my followers and catch up with other bloggers. Sadly, that was the end of it. Not sadly, that was also the start of a crazy rest of the month in Toronto. I kid you not, ever since I came back from New York I’ve been working every single day. Not to mention, my blog took a 360 degree turn after I’ve finally converted over to wordpress. September has been the absolute most rewarding and life-changing month, and it just confirmed for me that I am on the right path, considering that I can’t stop beaming with gratitude for everything and everyone in my life.

Уже прошел почти месяц с Нью-Йоркской Недели Моды, а я только сейчас опубликовала здесь мой 4 наряд. Хаха,упс.
Хорошая вещь, у меня память слона, поэтому я все еще могу рассказать вам всем об этом великолепном, палящем жарком дне в Манхэттене. По сути, это был мой последний день в Нью-Йорке, так что я планировала сделать его незабываемым. Я начала свой свободный день с делового обеда в Le Pain, и затем прямо оттуда направилась на Барселонское шоу Custo в Lincoln Centre. Как обычно, мы видели много ярких цветов и принтов, но более необыкновенно было то, что прозрачные ткани были доминирующими в своей коллекции SS14. После шоу, когда я вышла, Кэндис Лэйк остановила меня и спросила, не хочу ли я дать Интервью для Tresseme, для их NYFW видео для волос. Черт, я сделала это! Для меня было огромным удовольствием встретить Кэндис, и Вы можете посмотреть видео здесь. Моя следующая остановка – отель Empire (приглашение Чака Басса, да, я знаю, я тоже чертовски волновалась) на вечеринку RewardStyle, где я встретила несколько моих подписчиков и увидела других блоггеров. К сожалению, это было конец дня. Но не к сожалению, потому что также, это было и началом сумасшедшего месячного отдыха в Торонто. Я не разыгрываю вас, с тех пор, как я вернулась из Нью-Йорка, я работаю каждый день. Не говоря о том, что мой блог изменился на 360° после того, как я обратилась к wordpress. Сентябрь был самым полезным и изменяющим жизнь месяцем, все это просто стало подтверждением для меня, что я нахожусь на правильном пути, учитывая, что я не могу остановиться и, сияя, благодарю за все и за всех в моей жизни.