Toronto.

photo 1photo 4photo 3
Photos by Michael Alberstat (twitter). Makeup by Luisa Duran.

Striped Top: Topshop / Suede skirt: American Apparel (similar) / Boots: ZARA (similar) / Faux fur vest: Choies

 

“Welcome back to Toronto ladies and gentlemen, the temperature is -28 degrees celsius, have a nice stay.”
When the flight attendant said this on my flight home from Los Angeles, I wanted so terribly to run up to the captain, take over the wheel and turn the plane around. It logically doesn’t make sense to me- why I would come from paradise to a dead town? Guess that can be turned into motivation to work harder, dream bigger and get the flip outta here.

Well hey, on the bright side, I love anything faux fur, so getting to wear jackets and coats is actually kind of fun. I went straight to work from my arrival, and I shot with the amazing Michael Alberstat yesterday. I’m pretty much booked with shoots and creatives for this entire week, and it’s been undeniably worthwhile to unleash creativity with such talented people. I may not love everything about modelling, but I can’t compare the fulfilment and joy I get from meeting such talented and inspiring people in the process to anything else.

«Добро пожаловать обратно в Торонто, дамы и господа, температура -28 градусов, приятного отдыха.» Когда стюардесса произнесла это во время моего полета домой из Лос-Анджелеса, мне ужасно захотелось подбежать к капитану, отобрать руль и развернуть самолет назад. Но логически это не имело смысла для меня – почему из рая я возвращаюсь в мертвый город? Предполагаю, что это может стать мотивацией, чтобы работать усиленней, больше мечтать и свалить отсюда.

Хорошо, со светлой стороны, мне нравятся вещи из искусственного меха, поэтому носить куртки и пальто это на самом деле забавно. Я пошла на работу сразу после моего приезда, и вчера у меня была съемка с удивительным Майклом Альберстатом. На этой неделе у меня запланировано много съемок и интересных вещей и это несомненно стояще раскрывать творческий потенциал с такими талантливыми людьми. Я могу не любить все в моделировании, но я не могу сопоставить результат и радость, которые я получаю от встреч с такими талантливыми и вдохновляющими людьми с чем-либо еще. (Cпасибо Диане!)